FacebookTwitter

Interviewserie ‘de Haven voor Amsterdam’

on 1 mrt 2018 in NR6, Redactionele content

Wat een genoegen om aan dit project te werken! Voor de Haven van Amsterdam heb ik 6 artikelen geschreven waarin telkens 2 mensen aan het woord komen: iemand van de haven een een klant van de haven. In totaal heb ik 12 interviews gehouden. Ik interview wel vaker, maar nu ik er zoveel achter elkaar deed, realiseerde ik me dat ik hou van interviewen.

 

Al doende zag ik iets moois ontstaan. De nieuwe economie – ja, zelfs de nieuwe wéreld. Een wereld waarin wij mensen erin slagen om in evenwicht te leven met de planeet. Dankzij dat ene geheime wapen dat ons al millennia voortstuwt: onze eindeloze innovatiekracht. Want zoiets als CO2 afvangen en er iets nuttigs mee doen is wat mij betreft wel een voorbeeld van next-level vindingrijkheid.

 

En wat ik verder zo mooi vond aan dit project is dat het precies aansloot op mijn talenten:
Interviews houden. Luisteren, doorvragen en tot de kern komen.
Complexe materie vertalen naar een heldere boodschap.
Expertise toepassen over duurzaamheid – van afvalrecycling tot zonne-energie.
Dit alles in een frisse, menselijke tone of voice.

 

Sitecopy over palliatieve zorg
Sitecopy voor Jolo Fashion Group