FacebookTwitter

Sitecopy voor theemerk Tea’Ce

on 1 jul 2016 in Websites

Tea’Ce is een start-up die oplosbare theemelanges in de markt wil zetten voor de out-of-home markt. Ik heb de toon enerzijds fris en innovatiegericht gehouden en anderzijds het merk neergezet als stevige, serieuze partij voor de B-to-C-markt.

 

Verder heb ik met de bedenker van het product overlegd of het mogelijk was om productpresentaties in te steken als proeverij, en zodoende konden we van de call to action maken ‘boek een proeverij’. Dat spreekt meer aan dan zoiets als ‘Offerte aanvragen’. Ook heb ik slideshowpresentaties voor deze klant gemaakt, met specifieke argumentatie per branche. In het hotelwezen spelen bijvoorbeeld hele andere trends dan bij de tankstations, zo bleek uit mijn onderzoek. Daar omheen heb ik per sector argumentatie opgebouwd.

 

Sitecopy voor AllesGoed.org
Ingewikkelde materie welkom