FacebookTwitter

Websitecopy & content management voor Pulse.Interactive

on 1 feb 1998 in Content management, Websites

Van 1998 tot 2001 werkte ik bij een van de eerste online bureaus van Nederland: Pulse Interactive. Eerst in deeltijd, naast mijn studie, en daarna fulltime. Ik deed de online copy voor klanten en alle communicatie van het bureau zelf.


pulse_copy_bedrijfsprofiel

Ik deed alle communicatie bij Pulse Interactive:

Klantprojecten – copy schrijven voor de online projecten van klanten, zoals Heineken, KPN, Sportlife en Herman Brood.

Bureaucommunicatie – ik was eindverantwoordelijk voor de opy van Pulse Interactive op bijvoorbeeld de website en in persberichten. Eerst in het Nederlands, en na overname door een Amerikaans bedrijf in het Engels.

Online magazine – ik was eindverantwoordelijk voor redactionele content op Scene.nl, een eigen publicatie van Pulse Interactive. Ik maakte hiervoor dagelijks meerdere nieuwsberichten, met beeldmateriaal.

Interne communicatie – samenstellen en schrijven van maandelijkse interne personeelsmailing.

Websitecopy voor Kuyichi