top of page

Copytrainingen voor Landal GreenParks

Ik train ook webredacties in het schrijven van effectieve online copy, zoals hier voor Landal GreenParks.


Toen Landal een nieuwe app lanceerde, ben ik op tournee gegaan om de lokale teams te trainen in het schrijven voor deze app. Zo heb ik 9 trainingen gegeven in totaal.Ik houd iedereen actief betrokken door veel interactie in de training te verwerken, met vragen en reflectie.


 

Iets voor jou? Ook jouw team kan ik trainen in bijvoorbeeld:

1. Salesgericht schrijven (meer focus, activeren, drempels wegnemen)
2. Webvriendelijk schrijven (compacte, makkelijk te scannen copy)
3. Klantgericht communiceren (inleving in de klant, vriendelijker formuleren)


 

Zo'n team moet al vaak genoeg naar saaie presentaties kijken. Daarom strooi ik er graag een snufje humor overheen.We besteden veel aandacht aan het leren zien hoe je een tekst goed scanbaar maakt.


Ik kende de organisatie inmiddels goed, dus ik heb ook het proces bij de training betrokken.


Ik werk altijd toe naar het creëren van een 'sense of ownership'. We bespreken vragen als: stel dat ik klant was, zou ik deze tekst dan begrijpen? Wat zou ik voelen? En als dit mijn bedrijf was, hoe kan ik dan alles uit deze nieuwe app halen om mijn klanten blij te maken?Ik heb trainingen gegeven op 8 locaties van Landal, waar telkens meerdere teams van andere parken naartoe kwamen. Zo heb ik ruim 100 medewerkers getraind.
Daarna heb ik een videotraining gemaakt voor Landal. Een snelle manier om nieuwe medewerkers bij Landal een diepgaande onboarding te geven over de app.


Verder heb ik de teams een Word-template gegeven, zodat ze bij het schrijven snel zien of de copy qua tekstlengte goed past in de app. Ook heb ik deze Oprfrisposter nagestuurd:Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page